Переголосування за скандальну ініціативу не буде

22 Червня 2016, 15:51
2836

Ініціативу «Фестиваль Волинської журналістики», яка перемогла у конкурсі з порушеннями, реалізують згідно плану, а фальсифікація голосів залишиться на совісті організаторів.

Про це у коментарі Район.Луцьк розповів перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

«Ніякого переголосування не буде. Розумію і відчуваю, що були зловживання у голосуванні не за одну, а за кілька ініціатив. Але конкретно довести, що саме тут сфальшували і з якою конкретною кількістю голосів, я не можу», – зазначив заступник.

Саме тому, за словами Яковлева, переголосування з цього приводу вирішили не робити. Єдине, на що сподівався перший заступник – це совість ініціаторів.

«Надіявся, що у зв’язку з таким резонансом, ініціатори самі знімуть свої проекти з конкурсу. На жаль, вони цього не зробили і це буде на їхній совісті», – додав Тарас Яковлев.

У міськраді сподіваються, що всі ініціативи реалізують за планом. Принаймні, Яковлев запевнив, якщо організатори співпрацюватимуть з представниками влади і ніхто не відмовиться від свого проекту – усі ідеї втілять в життя.

До слова, група журналістів, яка вважає перемогу проекту «Фестиваль волинської журналістики» нечесною та такою, що зганьбила ініціаторів проекту, звернулася до керівництва НСЖУ з проханням втрутитися в ситуацію.

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром