Кафедральна: депутати знову вирішуватимуть долю скандального будівництва

22 Червня 2016, 15:29
1530

На наступне пленарне засідання сесії міської ради знову виноситимуть питання про оренду земельної ділянки на Кафедральній, 13.

Про це стало відомо на засідання постійної комісії міськради з питань земельних відносин та земельного кадастру у середу, 22 червня.

Депутат міської ради Андрій Козюра розповів, що фракція «Батьківщина» ініціювала проект рішення про надання ТзОВ «Луцькміськбуд» в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу на вулиці Кафедральна, 13, оскільки питання з ділянкою потрібно вирішувати негайно.

Голова комісії Євген Ткачук нагадав, що проект вже неодноразово виносився на розгляд сесії, проте для його ухвалення завжди не вистачало кілька голосів. Депутат Микита Рабан поцікавився, чи правда, що на круглому столі усі доводи забудовника громадські активісти «розбили в пух і прах».

Проте Андрій Козюра зауважив, що зараз завдання міста - зберегти підземелля від руйнувань та створити умови, аби їх можна було використовувати. Активісти ж наполягають на тому, аби об’єкти на ділянці спочатку визнали пам’яткою, а потім думали, що з нею робити. Проте депутат переконаний, що поки підземелля отримають такий статус, вони можуть зруйнуватися.

У підсумку члени комісії одноголосно підтримали проект рішення, проте подальша доля ділянки залежатиме від того, як вирішать депутати на пленарному засіданні.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром