Патрульна поліція Луцька шикувалася з нагоди півріччя роботи

22 Червня 2016, 14:14
2560 Джерело: facebook.com

21 червня в Управлінні патрульної поліції у м. Луцьку відбулось урочисте шикування з нагоди півріччя роботи за участі керівництва, апарату Управління та батальйону патрульної поліції.

Під час заходу виступили начальник Управління Олександр Вовченко, його заступники Роман Буховець та Дмитро Хмарук, командир батальйону Дмитро Мокич. Про це патрульні повідомили на сторінці у Facebook.

Вони подякували патрульним та особовому складу за роботу, побажали натхнення й терпіння, професійного росту та успіхів в роботі. Також відзначили, що патрульна поліція Луцька – єдина команда, яка творить обличчя нової поліції, яка прагне до змін та будує справді європейське місто Луцьк.

«Сьогодні ви набагато впевненіші і набагато якісніше працюєте, ніж півроку тому, коли лише прийшли в патрульну поліцію. За цей час ми довели і собі, і іншим, що можемо навести лад в місті. І зміни бачимо щодня. Нам дякують і дорослі, і діти. Головне, що ми згуртувались, стали єдиною командою, яка має мету, ставить амбітні цілі і служить українському народу. За півроку ви стали професіоналами. Ви професійні бійці з ворогом, з яким ми стикаємося кожного дня, – ставленням людей до самих же людей. Я радий бачити саме такий особовий склад, всі ви дуже добре справляєтеся зі своєю роботою», - сказав Олександр Вовченко.

Найбільш сумлінним патрульним вручили подяки.  Жетони отримали атестовані працівники апарату. 
Подяками відзначили і працівників засобів масової інформації – за нестандартний підхід до висвітлення роботи патрульної поліції та створення унікального інформаційного продукту про роботу патрульних.

Також для присутніх із культурною програмою виступили вихованці ДНЗ №6.





























 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром