У Луцьку «львівські пані» презентують книжки

27 Вересня 2018, 16:24
Афіша 2119
Афіша

Книгарня «Є» та видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля» запрошують на презентацію книжок «Львів. Пані Панянки» та «Квітникарка» за участю Ніки Нікалео, Наталки Ліщинської, Олени Чернінької й Уляни Дудок.

Зустріч відбудеться 27-го вересня о 18:00, — повідомляють організатори.

«Львів. Пані. Панянки» — збірка оповідань про довоєнне і міжвоєнне життя львів’ян. У ті часи Львів відрізнявся від Львова сучасного, відрізнялося також і життя. Українці були у меншості, відбувалася тісні переплетіння повсякденності та доль з поляками, євреями, австрійцями, угорцями. Збірка «Львів. Пані. Панянки» дає можливість зануритися в атмосферу того часу та відчути життя звичайних людей так, як ніби це відбувається зараз.

У центрі нового роману Ніки Нікалео — Вікторія, якій завжди здавалося, що її шлюб щасливий та безтурботний. Але одного разу вона переконалася у зраді чоловіка на власні очі. І якби не найкраща подружка Мар’яна, Віка ніколи б не наважилась на зміни, адже з чоловіком їх пов’язує син.

Вікторія знаходить у собі сили жити далі, творить себе, закохується і мріє про нову родину, про ще одну дитину, донечку. Їй постійно сниться дівчинка, яка здається знайомою і кличе Віку мамою, що її страшенно лякає і бентежить. Та життя жінки летить шкереберть, коли під час гінекологічного огляду в неї виявляють пухлину. Лікувати її береться гінеколог з бездоганною репутацією та жахливим характером.


Читайте також: У Луцьк приїде Антін Мухарський

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром