"Проектантку монумента Небесній сотні задовбали звинувачення" - міський голова

11 Серпня 2015, 11:46
5442

Микола Романюк на завершення оперативної наради дорікнув усім незадоволеним чинним проектом монумента для Героїв Майдану і заступився за автора пам'ятника Ірину Дацюк.

Заплановано, що у День прапора по обіді на Меморіалі урочисто відкриють пам'ятник "Волинські Герої Небесної сотні". Наступного дня - 24 сепня у свято Незалежності України - монумент стоятиме в досконаному вигляді без права на корективи.

Пропозиції робочої групи при постійній комісії міськради, зокрема, провести відкритий конкурс і розташувати Монумент у сквері Героїв Майдану поруч з однойменною площею (33 квартал, між РаЦСом і гімназією № 21) - не набули сили.

Вибачте на слові, але проектантку вже задовбаи постійні звинувачення. Ми оголошували конкурс від початку, все було відкрито, а далі перерослов гризню за славу. Припиніть. - Сказав як відрізав міський голова.  

Тим часом в соцмережах наростає обурення лучан щодо проекту пані Дацюк, а спільнота "Збережемо древній Луцьк" регулярно оновлюється світлинами монументів, що мають благородний вигляд, відповідну символіку і не коштують мільйони.  

Коментарі
12 Серпня 2015, 07:44
Яка тупа наша Міська рада, інтелекту ніякого, Баба авантюристка маніпулює цими баранами в піджаках.
12 Серпня 2015, 21:31
може дає кому...?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром