Вахтангова: жителі нарікають на «халтурний» ремонт дороги

22 Червня 2016, 10:33
2038 Джерело: firtka.if.ua

Без тротуарів та із вручну втрамбованим асфальтом – так виглядає наче довершений ремонт дороги на вулиці Вахтангова у Луцьку. Незадоволені якістю робіт містяни звернулися до активістів за допомогою.

Як розповідають лучани, дорожники позначили межі ям на сусідньому провулку, однак до ремонту так і не приступили, повідомляє «Народний контроль» у Facebook.

«До кінця дорогу не доробили, просто замилили очі, щоб люди мовчали, а потім пропали з кінцями – позарізали ями, залишили і поїхали», – розповідає місцевий мешканець Ігор.

Також на «новій» дорозі дорожники встановили зливові каналізації, втім не прочистили їх.

Журналісти «Народного контролю» звернулися до міської ради. Там пояснили, що асфальт на Вахтангова не вельми якісний, бо не вистачило грошей. Та водночас пообіцяли – провулок з ямами капітально відремонтують вже наступного року.

«Заплановано ремонт вулиці Заньковецької із провулком включно на 2017 рік. Також у переліку є вул. Вахтангова. Щодо зливової каналізації, то я вже повідомив про це директора «Спецкомунтрансу». Завтра решітку почистять, щоб був нормальний відтік води», – пообіцяв заступник директора Департаменту ЖКГ Луцька Микола Осіюк.

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром