Андрій Покровський закликає «прибрати політику» з програми «округів без депутатів»

27 Вересня 2018, 09:33
Андрій Покровський 2026
Андрій Покровський

Депутат Андрій Покровський вкотре порушив питання про необхідність дофінансування програми округів без депутатів.

Депутат попросив, аби комісія, яка має розподіляти кошти в сумі 1,2 мільйони гривень на округи без депутатів, запрацювала, та нагадав про необхідність виділити ще 1,2 мільйони гривень. Про це він сказав 26 вересня під час сесії Луцькради, - пише Конкурент.

«Я хочу повернутися до теми, де політика заважає працювати з округами, де немає депутатів. Хоча багато депутатів стверджують, що є одномандатний округ. Хочу зазначити, що в місті є 12 округів без депутатів і ця тема мусолиться більш ніж рік», – сказав Андрій Покровський.

Він зазначив, що 1,2 мільйони гривень на програму лежать нерухомо, бо комісія, яка б мала розподілити кошти, не працює, а люди чекають на ці гроші. І вже є заявки від них навіть на більшу суму.

«Звертаюся до депутатів та керівництва міста: приберіть політику з цього питання і поверніться до роботи. До того ж прошу повернути соціальну справедливість і виділити ще 1,2 мільйони гривень», – сказав Андрій Покровський.

Депутат запропонував, що ці гроші можна взяти із компенсації пільгових перевезень для ЛПЕ. Адже вже більш ніж два місяці тролейбуси № 3 і 12 не їздять через міст на вулиці Ковельській, який досі ремонтується.

Депутат Ігор Поліщук зазначив, що Андрію Покровському теж треба прибрати політику. А також додав, щоб його помічники не ходили округами та не розносили листівок.

Натомість депутат Юлія Вусенко сказала, що ніхто не забороняє жодному депутату ходити округами та спілкуватися з людьми.

«Якщо й мій помічник пройдеться по тому округу і щось дізнається про проблеми людей, то ми назбираємо проблематику, що для людей зробити. У цьому немає політики, а в цьому є бажання працювати», – скала Юлія Вусенко.

Втім пропозиції депутата Андрія Покровського так і не підтримали.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром