«Бандерштат» цьогоріч востаннє відбудеться в Луцьку

21 Червня 2016, 16:43
2404 Джерело: nmj.com.ua

Всеукраїнський фестиваль українського духу «Бандерштат – 2016» цього року востаннє відбудеться в Луцьку. Надалі його планують перенести до столиці.

Про це розповіла виконавчий директор фестивалю Марина Хромих, – повідомляє РадіоТРЕК.

Цього року на фестивалі працюватиме 10 тематичних майданчиків, серед яких будуть і місця виступу музичних колективів, літературна сцена, а також так звані гутірки – дискусійні майданчики, на які запрошуватимуть відомих українських особистостей.

Як розповідає Марина Хромих, виконавців для дійства вибирали «по духу»: «Намагаємося завжди підбирати учасників музичної програми таким чином, щоб це були гурти, які в принципі розділяють з нами ті цінності та ідеї, які ми пропагуємо: здоровий патріотизм, любов до України і все, що з цим пов'язано».

Цьогоріч на «Бандерштаті» виступатимуть такі відомі музичні виконавці, як BRUTTO, Джамала, Брати Гадюкіни, Анитіла, Тартак та багато інших.

Також в рамках фестивалю можна буде відвідати фестиваль вуличної їжі та дитяче містечко.

Особливістю фестивалю є те, що він пропагує здоровий спосіб життя, і тому на його території буде заборонено вживати алкоголь.

Коментарі
21 Червня 2016, 21:06
Перед тим, як місцем проведення Бандерштату знову буде вибрано центральний парк, потурбуйтесь про тварин у зоопарку. Чи переживуть вони знову психологічний шок від звукового супроводження дійства. Пошкодуйте "братів наших менших". Невже у місті не знайдеться іншого місця
22 Червня 2016, 01:32
Треба створювати петицію про безсенсовість перенесення цього фесту. Він-одна з родзинок Луцька та Волині.
22 Червня 2016, 06:14
алилуя наконец то уЁ***ют из Луцка ... наверно не только я мечтаю об этой новости ... все ГОПНИКИ переедут в Киев урааааааа
22 Червня 2016, 17:56
Людмило, організатори домовляються з керівництвом зоопарку. Якщо ви знаєте краще місце проведення, то пишіть =)
22 Червня 2016, 19:56
<p>"Шановнe the first,по-перше БШ один з найбільш популярних фестів Украіни,по-другє,судячи з ваших висловів ви давно належите до так званоі " субкультури"і третє ---п****й к**ва на "нашествіє" і с*** х**москалям.!!!!</p>
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром