У Луцьку зростуть тарифи на комуналку

25 Вересня 2018, 23:43
Тарифи на комуналку 4381
Тарифи на комуналку

На оперативній нараді у мерії заявили про зростання тарифів на комуналку.

Про це йдеться в сюжеті каналу «Сфера-ТВ».

Понад тисячу сімсот звернень та нарікань невдоволених лучан надійшло на гарячу лінію Луцькради. Скаржаться на все – погані дороги, відсутність світла та води, неробочі ліфти, неналежну роботу маршруток,зграї безпритульних собак, всім обридлий сморід а також на несвоєчасне вивезення сміття.  Директор ЦНАПу Лариса Карп’як як завше озвучує цифри.

Після цього, як і зазвичай, виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт береться «відчитувати» комунальників за прогалини в роботі.

Наступну оцінку «незадовільно» отримав начальник управління з питань праці Назарій Ігнатчук. Показники роботи низькі а відтак постає питання доцільності створення такої структури.

Від роздавання на горіхи – до боргів. Заборгованість населення за послуги ДКП «Луцьктепло» критична. На сьогодні вона становить 40 мільйонів гривень. Ще 20 мільйонів держава боргує підприємству за субсидіями. Директор Луцьктепла Валентина Малютіна каже, є чималі борги із зарплати перед працівниками, а це 2 мільйони гривень. Окрім того, Валентина Малютіна стверджує що між опалювальний сезон для Луцьктепла був дуже важкий.

І ще одна невтішна новина – очікується підвищення цін на газ, орієнтовно на 23%, тож швидше за все переглядатимуть і тарифи і на послуги підприємства.

Коментарі
26 Вересня 2018, 12:03
А ПАЛЯТЬ ДРОВАМИ
26 Вересня 2018, 16:31
А не скажеш по задоволеним мордочкам на фото, що ЧИНОВНИКИ страдають від отриманих горіхів!!!
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024