На «Кромберг енд Шуберт» обладнали спортивний майданчик

21 Вересня 2018, 18:24
У дворі підприємства обладнали спортивний майданчик 4615
У дворі підприємства обладнали спортивний майданчик

У дворі підприємства «Кромберг енд Шуберт», де раніше можна було випити кави та перепочити на лавочці, облаштували спортивний майданчик. 

Про це йдеться на Facebook-сторінці «Kromberg&Schubert Lutsk».

На основі зі зручним м’яким покриттям встановили комплекс для силових тренувань. Сюди входить перекладина, бруси, штанга та лавка для качання пресу. 

Першими спортивну установку випробували директори підприємства – Олександр Шаварський та Славомір Качмарек.

«Ми завжди стараємось покращити умови праці та відпочинку наших робітників. Хороша фізична форма – запорука здоров’я, тому тепер слово за вами. Будемо раді бачити вас на майданчику», – наголосив Олександр Шаварський.

«Нашим працівникам, чи то офісним, чи то на виробництві, під час перерви не завадить розім’ятися. Це корисно для спини та м’язів. Тепер така можливість є», – додав фінансовий директор підприємства Славомір Качмарек.

Після цього керівники заводу під аплодисменти та схвальні вигуки зробили по кілька підходів до перекладини.


Андрій Чопик, який працює налагоджувальником автоматів та напівавтоматів, говорить, що йому така ініціатива керівників підприємства дуже сподобалася.

«Я з дитинства люблю спорт. Фізичні вправи допомагають відволіктися від буденності, привести в порядок думки. Найбільше люблю займатися на турніку та брусах. Тут це є і навіть більше. Тому із задоволенням приходитиму сюди на перервах», – говорить хлопець.

 

«А я собі вдома сам змонтував турнік. Підтягуюся, бігаю, веду активний спосіб життя. Завдяки цьому почуваю себе здоровішим. Штанги у мене вдома немає, а тут – нова зручна установка, обов’язково займатимуся», – підтримує Андрія оператор верстатів з ПК Богдан Дерябін.

Соціальний працівник Наталія Шевельова розповідає, що ідею з облаштуванням спортивного майданчика підказали самі працівники заводу.

«Після довгого робочого дня наші хлопці часто казали «от би зараз розім’ятися трохи». Ну що ж, такі ініціативи керівники заводу завжди підтримують, бо ж і самі ведуть активний спосіб життя та займаються спортом. Надіємось, що на цьому майданчику буде багато постійних відвідувачів, адже спорт – це модно і здорово», – підсумовує Наталія Шевельова.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024