У міськраді відповіли на петицію щодо екскурсії на аеродром

19 Червня 2016, 10:29
2423

Про можливість проведення Дня відкритих дверей на аеродромі, лучан повідомлять після остаточного рішення командира військової частини А0780.

Про це стало відомо із відповіді на петицію від представників Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ✈», яка набрала більше 300 голосів.

З міськради відправили лист командиру військової частини А 3186 підполковнику Віталію Умришу з проханням лучан щодо Дня відкритих дверей на аеродромі.

Підполковник, у свою чергу, для прийняття рішення направив лист до командира військової частини А0780. Крім того, він зауважив, що у військову частину А3186 надійшло розпорядження командира повітряного командування про виконання вимог Командувача Повітряних Сил Збройних Сил України.

У розпорядженні йдеться про заборону безпідставного перебування сторонніх осіб будь-яких громадських організацій, в тому числі й добровольчих формувань на адміністративно-господарських і технічних територіях військових частин.

Про можливі випадки звернень до командирів військових частин щодо допуску цих осіб на режимні території, просять вживати заходів щодо їх недопущення на територію та інформувати представників Національної Поліції.

Остаточно про можливість проведення Дня відкритих дверей на аеродромі обіцяють повідомити після отримання рішення командира військової частини А0780.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром