Депутати вирішили не зносити кіоски на Центральному ринку

21 Вересня 2018, 13:24
Артем Запотоцький 2647
Артем Запотоцький

Підприємці, що ведуть діяльність на торгових рядах «МТС агросервіс» на вулиці Замковій, просять не поспішати з демонтажем металоконструкцій, в яких вони торгують, і дати їм можливість попрацювати там до ухвалення концепції щодо цього ринку.

Голова ГО «Бізнес Волинь» Ігор Дильов розповів, що на депутатській «земельній» їм порадили звернутись до суду, — пише Конкурент.

Про це він розповів 21 вересня під час засідання комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Член ГО «Бізнес Волинь» Тетяна Біскуп зазначила, що в людей є побоювання, оскільки вони помітили дивний поспіх і складається враження, що влада поспіхом хоче позбутись кіосків на Замковій.

Відтак підприємці просять, щоб їх не чіпали принаймні до того часу, допоки не буде погоджена відповідна концепція щодо ринку.

«Я погоджуюсь, щоб, поки немає конценпції, люди працювали. Аби не було так, щоб потім виріс торговий центр, чи, як було з «Зеленим господарством», хтось отримав шмат землі», — сказав депутат Луцькради Артем Запотоцький.

Відтак депутати вирішили винести на сесію питання про скасування рішення виконкому щодо знесення цих кіосків.

Читайте також: У Луцьку підприємцям Старого ринку порадили йти до суду.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024