У Луцьку п'яний працівник СТО вкрав авто та скоїв аварію

21 Вересня 2018, 11:38
2171

Зловмисник викрав у лучанина Volkswagen Touran та потрапив на ньому в ДТП.

Правопорушника встановили правоохоронці, автомобіль вилучили. За фактом незаконного заволодіння автотранспортом слідчі розпочали кримінальне провадження, - повдіомляють у прес-службі поліції Волині.

Учора до луцької поліції із заявою звернувся 34-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що із СТО по вулиці Шевченка в обласному центрі викрали його автомоібль Volkswagen Touran.

Поліцейські встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 38-річний лучанин, працівник станції технічного обслуговування.Керуючи автомобілем у нетверезому стані, на вулиці Чернишевського лучанин скоїв ДТП без потерпілих. Пошкоджене авто правоохоронці вилучили.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Окрім цього, на правопорушника складено адміністративний протокол за порушення безпеки правил дорожнього руху та за ст. 130 (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушеня.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024