«Поступи по-людськи»: у Луцьку п'яний водій давав хабар патрульному

21 Вересня 2018, 10:22
2539

У ніч на 21 вересня патрульні отримали повідомлення про те, що водій ВАЗ, швидше за все, має ознаки сп’яніння та намагається виїхати автомобілем з автозаправки по вулиці Конякіна.

Інспектори зупинили водія, той справді мав ознаки сп’яніння, - повдіомляють у прес-службі патрульної поліції Волині.

Під час спілкування чоловік попросив інспектора відійти з ним вбік та намагався вирішити проблему, запропонувавши хабаря. «Поступи по-людськи, відпусти додому, не складай матеріалів», - просив водій, який ледве стояв на ногах.

Інспектор кілька разів попередив порушника про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак той наполягав на своєму, пропонуючи 3, а потім і 4 тисячі гривень.

Врешті, поліцейський повідомив, що затримує чоловіка, який підозрюється у кримінальному правопорушенні.

Згодом 27-річний водій таки пройшов огляд на стан сп’яніння в наркологічному диспансері, мав 2, 0 проміле алкоголю, що в 10 разів вище допустимої норми 0, 2. На нього оформили відповідний протокол та передали далі слідчому.

Усього ж цієї ночі патрульні в Луцьку затримали 3 нетверезих водіїв. Причому, одна з затриманих, 18-річна дівчина, вчинила дорожньо-транспортну пригоду близько 2 години ночі, а саме, наїхала на інший припаркований автомобіль. В іншого ж водія не горіла лампа габаритного вогню, а згодом з’ясувалось, що той був нетверезим.

Усіх порушників оформили відповідно до законодавства.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024