Рятувальники розповіли про наслідки негоди

18 Червня 2016, 15:29
1842 Джерело: volyn.mns

Для ліквідації наслідків негоди, яка трапилася на території Волинської області залучались чергові варти пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Волинській області.

Зокрема, відділення аварійно-рятувальної частини розкрижувало спеціальним інструментом повалені дерева в селі Сирники Луцького району та на перехресті вулиць Львівської – Даньшина – повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області. 

Їх колеги з частини спеціальної пожежної техніки у Луцьку здійснили очищення проїжджих частин від гілок повалених дерев на вулицях Ніла Хасевича, Залізняка, Гонгадзе, Островського та проспекті Волі.

Чергова варта Державної пожежно-рятувальної частини №8 очистила від поваленого дерева проїжджу частину на вулиці Ковельській у м.Камінь-Каширський, а рятувальники Ратнівської ДПРЧ-14 звільнили дорогу біля села Замшани від 2-х повалених дерев. Бійці ДСНС Державного пожежно-рятувального поста №21 смт Голоби розчистили від поваленого дерева дорогу поблизу с. Радошин Ковельського району.

Також зареєстровано відключення електропостачання населених пунктів: у Володимир-Волинському районі внаслідок сильних поривів вітру знеструмлено 11 населених пунктів (10 повністю 1 частково), в Любомльському та Шацькому районах знеструмлено 35 населених пунктів (28 повністю 7 частково), у Старовижівському районі – 9 населених пунктів (3 повністю, 6 частково). По усуненню наслідків негоди працюють аварійно-відновлювальні бригади енергетиків.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром