Повідомили, чому лучанка півроку жила без світла

21 Вересня 2018, 07:56
1676

У помешканні літньої лучанки, яка півроку жила без світла, була несправна розетка.

Про це розповіли у "Волиньобленерго", - пише Волинь24.

За словами бабусі, щоразу вона запрошувала горе-електриків, але вони справно брали гроші за «ремонт» лічильника, проте світло у квартирі після цих «допомог» усе одно час до часу зникало. «Прийдуть, покрутять пробку, візьмуть 50–100 гривень і підуть», – розповідала раніше пенсіонерка. 

Насправді причиною «піврічного життя при свічках» був не електролічильник, а несправна розетка в квартирі, через яку замикало мережу і періодично «горів» запобіжник. 

Виявилося, що бабусю попросту обманювали запрошені «електрики», видурюючи після кожного так званого «ремонту» чергову плату за «виконану роботу». Старенькій не допомогли порадою ні родичі, ні сусіди. Не зверталася вона і до голови ОСББ, а таке звернення стало б найпростішим розв’язком її проблеми. 

Після того як бабуся у розпачі написала заяву у Центр обслуговування клієнтів ПрАТ «Волиньобленерго», її проблему нарешті вдалося залагодити. 

Тож ПрАТ «Волиньобленерго» рекомендує споживачам при виникненні проблем із квартирною проводкою багатоквартирних будинків відразу звертатися до голови ОСББ чи ЖКП. Наголосимо, працівники «Волиньобленерго» не мають права виконувати жодні роботи у квартирах, адже товариство експлуатує мережу лише до загальної щитової багатоквартирного будинку».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром