У Луцьку — студентський флешмоб

20 Вересня 2018, 15:15
Традиційно 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту. 2981
Традиційно 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту.

Традиційно 20 вересня відзначається Міжнародний день студентського спорту.

У Луцькому національному технічному університеті також відбулися заходи, приурочені до цього дня,— повідомили у прес-службі вишу.

Зокрема, це свято було започатковано Генеральною конференцією ЮНЕСКО за ініціативи Міжнародної федерації студентського спорту (FISU), членом якої є Спортивна студентська спілка України.

20 вересня прийнято привертати увагу та підвищувати значущість спорту в навчальних закладах, таким чином, залучати до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяти його популяризації і розвитку.

Так, сьогодні о 12:30 одночасно по усіх ЗВО стартував всеукраїнський флешмоб – підтягування на перекладині.

«Луцький НТУ – заклад вищої освіти з добре розвинутим спортом високих досягнень. Тож, хай щастить, ми зі всіма!», - змотивував присутніх учасників «здорової» акції ректор Луцького НТУ Петро Савчук.

У флешмобі взяли участь не лише здобувачі освіти, а й викладачі, серед яких доцент кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я, майстер спорту з карате, кандидат у майстри спорту з поліатлону, кандидат в майстри спорту з рукопашного бою Олександр Панасюк. «Дотично ми, аби популяризувати спорт, провели серед студентів забіг на 1 км та футбольний матч, за результатами якого відбудеться відбір кращих до збірної команди університету», - додав завідувач кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я Луцького НТУ Сергій Савчук.









Читайте також: У ЛНТУ – вступне випробування для майбутніх архітекторів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром