Лучанам розкажуть, як мрії зробити реальністю

18 Червня 2016, 17:37
1717 Джерело: vk.com

ГО «Фундація розвитку громад» організовує ряд тренінгів, де учаникам розкажуть про секрети економії грошей, про здоров'я та про те, як мрії втілити у життя. 

Кожен з нас хоче бути багатим та успішним, заздрить сусідам, не знаючи, як довго та плідно вони працювали, аби досягти поставленої мети – пишуть організатори. 

При цьому ми практично не цінуємо те, що маємо, й проходимо повз можливості та шанси, які можуть повністю перевернути наше життя. Проблема у нашій свідомості, однак це можна змінити. Як саме дізнайтеся на практичних тренінгах «Психологія багатства».

Цей цикл складається із ряду тренінгів на різну тематику:

  •  як зробити мрії реальністю? (що потрібно робити, космічні закони та народна мудрість);
  •  чому одні збільшують свої статки, а інші – бідніють? («психологія бідності й багатства», проблеми економії, щоденні ментальні помилки);
  • здоров’я як спосіб життя (як прожити без ліків та хвороб);
  • забуті секрети людського розуму (сила думки й слова, можливості розуму, проблематика українського менталітету).

Крім того, передбачається два ознайомчих тренінги.

Перший уже відбувся 17 червня. Наступний проходитиме 23 червня о 16:00 у головному офісі ГО «Фундація розвитку громад», що знаходиться за адресою вул. Дубнівська, 15.

Кількість учасників обмежена, тож бажана попередня реєстрація.

Час та місце проведення подальших заходів наразі уточнюється. Однак ви зможете уже більш детально ознайомитися з ним на офіційному сайті організаторів.

Участь у тренінгах є абсолютно безкоштовна, проте вітається внесення благодійних пожертв на реалізацію ініціатив ГО «Фундація розвитку громад».

«Психологія багатства»: лише актуальна інформація та практичне застосування на щодень. Захід буде корисно відвідати усім, хто прагне змін у своєму житті (вікова категорія необмежена).

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром