Сімейна справа: поліція затримала луцьких Боні і Клайд

17 Червня 2016, 18:10
4800

Дільничні інспектори поліції спільно із членами громадського формування «Варта порядку» на вулиці Сеченова спіймали на гарячому подружню пару, яка викрала 150 метрів електрокабелю.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження – злодіям загрожує до п’яти років позбавлення волі – повідомляє Сектор комунікації ГУНП у Волинській області. 

16 червня близько 04 години під час нічного відпрацювання міста дільничні інспектори поліції спільно із членами громадського формування «Варта порядку» спіймали на гарячому чоловіка та жінку, котрі скоїли крадіжку електрокабелю.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські з’ясували, що 39-річний чоловік та його 36-річна дружина на вулиці Сеченова в Луцьку викрали 150 м. електрокабелю.

Напроти місця скоєння злочину, у недобудованому приміщенні, вони розбирали кабель, аби згодом здати на скупку кольорових металів. Поліцейські провели детальний огляд місця події, під час якого вилучили 150 м. кабелю та знаряддя злочину, зокрема, кусачки та металевий сачок, яким діставали кабель.

«За надання допомоги в розкритті злочину сьогодні ми відзначили членів громадського формування «Варта порядку». Вручили їм подяки та грошові премії. Уже відомо, що окрім цієї крадіжки зловмисники скоїли ще декілька аналогічних злочини», – розповів начальник Луцького відділу поліції Ігор Муковоз.

Відомості за цим фактом поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Злодіям загрожує до п’яти років позбавлення волі.








 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром