У виконкомі луцькради зацікавились,чому «бджолярі» продають алкоголь

19 Вересня 2018, 15:46
Виконком 1850
Виконком

У центрі Луцька громадська організація орендує приміщення площею 100 кв метрів за 1200 гривень і здає 8 кв метрів в суборенду для торгівлі алкогольними напоями.

Про це йшла мова під час засідання виконкому Луцької міськради. Член виконкому Ігор Алексеєв поцікавився, чому в центрі Луцька за оренду великого приміщення площею 100 квадратів можна платити лише 1200 гривень в місяць, — пише Волинь UA.

«Орендна плата у центрі міста трохи більше 1200 грн за 100 кв метрів! І ті ж самі громадські діячі збираються торгувати алкоголем, виокремивши зі 100-та квадратів вісім. Дуже цікава юридична конструкція виходить», — зауважив він.

Виявилося, що приміщення на вулиці Богдана Хмельницького площею 100 квадратів орендує громадська організація «Братство бджолярів землі Волинської Ройовий стан». Ця ж організація здає 8 кв метрів підприємцям, які хочуть там продавати алкогольні продукти. Сумніви щодо того, що у “Медовій хаті” займаються громадською діяльністю висловив і член виконкому Олександр Серватович.

З першого разу виконком відмовився надати дозвіл на продовження договору оренди. Однак потім слово взяв секретар міськради Григорій Пустовіт. Він повідомив, що братство бджолярів не один рік орендує приміщення і сприяє популяризації туризму. Врешті з повторної спроби договір оренди був продовжений.

Читайте итакож: Президента Грушевського: в магазині торгували алкоголем вночі.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024