У Луцьку скандальній підприємці дозволили відкрити кафе

19 Вересня 2018, 11:21
Парк культури та відпочинку 6222
Парк культури та відпочинку

Підприємиці Орисі Шереметі дозволили встановити павільйон та літній торгівельний майданчик у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Про це йшлося у середу, 19 вересня, під час засідання виконкому Луцькради, - повідомляє ІА ВолиньPost.

Підприємиці дозволили поставити павільйон терміном на 3 роки з періодом постійного розміщення та сезонного функціонування з 15 квітня до 15 жовтня. Однак за умови, що вона укладе договори на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Проект рішення підтримали 12 із 13 членів виконкому.

Нагадаємо, у серпні підприємиці Орисі Шереметі дозволили встановити групу стаціонарних споруд з літнім торговельним майданчиком на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

На засіданнях виконавчого комітету проект рішення про розміщення павільйонів у парку тричі не підтримували, а востаннє таки проголосували, аби погодити розміщення споруд. Однак міський голова наклав на це рішення вето. Згодом Орисі Шереметі все ж дозволили встановити павільйони.

Зазначимо, з підприємицею Орисею Шереметою пов'язаний гучний скандал. Його причиною став ресторан, який невдовзі мав з'явитися на березі нещодавно очищеного ставка. Такі дії побачили громадські активісти та забили на сполох.

Забудовник Орися Шеремета переконувала присутніх, що будує заклад для людей і це буде краще, якщо на березі з'явиться гарний ресторан: «Щоб люди мали можливість попити водички, попити квасу».

Читайте також: Конякіна: знесуть незаконне будівництво кафе.

Коментарі
19 Вересня 2018, 16:01
Коли вже таких сучар будуть відловлювати я к диких собак
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром