Театральний майдан: як лучани переживали поразку збірної України на Євро-2016

17 Червня 2016, 13:41
3031

Збірна України зазнала другої поспіль поразки на «Євро-2016» та втратила шанси на вихід до плей-офф.

У четвер, 16 червня, жовто-сині поступилися команді Північної Ірландії з рахунком 0:2, пише «Таблоїд Волині».

Сотні лучан зібралися на фан-зоні «Територія футболу» в центрі міста, щоб повболівати за збірну. Українські прапори, національна форма, вишиванки – так волиняни виражали свою підтримку команді.

Не зважаючи на оптимістичні прогнози, українці так і не змогли використати найкращі моменти гри. На 49-й хвилині у воротах П’ятова «розписався» Гарет Маколі, а протягом компенсованих 6 хвилин наші не лише не відігрались, а й пропустили другий гол на останніх секундах матчу.

Лучани бурхливо реагували на кожен удар жовто-синіх у ворота суперника, та оскільки жоден з них не увінчався успіхом, то викрики «Гооол» закінчувалися дещо іншою, часто не зовсім нормативною, лексикою.

Луцькі вболівальники обурювалися грою Сєлєзньова, вимагали виходу на поле Зінченка, не розуміли «тактики» головного тренера Фоменка та викрикували свої «настанови» футболістам.

«Кварца треба їм в тренери», – жартували волинські фанати.

Після завершення гри Театральний майдан швидко спорожнів, а понурі вболівальники, які залишилися, прораховували мінімальні шанси збірної на вихід у плей-офф.

Проте дива не сталося: Німеччина та Польща, які в той же вечір зіграли внічию 0:0, остаточно позбавили українців шансів на вихід  з групи. Команда Фоменка залишиться на четвертому місці та може пакувати валізи додому. Головною причиною поразки тренер назвав "відсутність колективу на футбольному полі"...


















































 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
18 Червня 2016, 01:20
і навіть шаліки не допомогли.....
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром