Здорова, активна, грайлива: у Луцьку досі шукають господаря собаці Беллі

19 Вересня 2018, 08:57
2007

У Луцьку не можуть знайти господаря врятованій собаці Беллі.

Про це в себе на сторінці у Facebook пише Ірина Ільчук.

«Пам’ятаєте Беллу ??Ту саму Беллу , викуплену у наркоманів зморену голодом ? Ту саму Беллу, сюжети про яку облетіли всю Україну і чиє ім’я знав кожен другий Лучанин? Белла молоденька , неймовірно кмітлива, весела, дружелюбна собака так і не знайшла свого нового господаря. Знаєте чому. Пара телесюжетів з недостовірною інформацією і пост у теревені про Луцьк з брехливим надписом «Шукають домівку для собаки, на корм якій в місяць необхідно 4500 грн » вкрали у Белли шанс знайти домівку і люблячу родину», – йдеться в її дописі.

«Тому я хочу раз і назавжди розставити крапки над і та спростувати весь той БРЄД. Так, коли Белла поступила в клініку в кризовому стані , її дійсно відгодовували спеціальним лікувальним кормом , так, мішок коштує 3900 грн і його для Белли вистачить на 2 місяці. Наразі Белла здорова, активна, грайлива», – пише користувач.

«Новому власнику не потрібно витрачати 4500 грн в місяць на лікувальний корм! В ідеалі було б годувати її холістік кормом , коштує він практично так само , як і інші супер-преміум корми для собак. Так , ми не хочемо віддавати Беллу в руки , де її будуть годувати одними кашами. Тому що собака – не курка . І будь-яка собака по природі своїй не створена для харчування кашами, якими у нас так люблять годувати тварин», – пише автор.

«Белла чудова ! Вона стане вам прекрасним компаньйоном та другом», – додає вона.









 

Коментарі
19 Вересня 2018, 17:23
НЕХАЙ ШВИДШЕ ПОВЕЗЕ ТОБІ БЕЛЛСЧКО!!!!!
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024