Волі: жителям пропонують ремонтувати балкони за власний кошт

17 Червня 2016, 11:48
1806 Джерело: www.volynpost.com

Елементи балконів, які виходять на центральну вулицю міста і до того ж належать будинку-пам’ятці архітектури, регулярно відвалюються і падають додолу, наражаючи на реальну небезпеку перехожих, що прогулюються проспектом Волі.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Мешканці будинку днями побачили на своїх під’їздах оголошення, в якому адміністрація ЖКП №3 пропонує провести ремонт балконів – за кошти самих жильців.

В будинку живуть здебільшого пенсіонери, які неодноразово зверталися до місцевої влади та ЖКП як щодо благоустрою двору загалом,  так і щодо реконструкції балконів зокрема. Зайвих коштів на облаштування фасаду будинку, який є «обличчям» міста, кажуть, немає.

«Ми не знайдемо таких грошей, щоб заплатити за такі ремонти», - каже місцева жителька.

Інші жителі кажуть, що і так платять на утримання будинку великі кошти. Людям пенсійного віку не вистачає навіть на хліб. Хто повинен ремонтувати архітектурні балкони на старовинних будинках, дивіться у сюжеті.

 

Коментарі
17 Червня 2016, 16:07
владо схаменися, скільки ви будете забирати грошей у пенсіонерів? Криши ремонтуй, балкони ремонтуй за власний кошт. Ні жекам не потрібно, ні владі, тільки народу бідолашному.
17 Червня 2016, 17:52
А квартири у пенсіонерів приватні, а не комунальні !
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром