Конякіна: нова споруда руйнує житловий будинок

10 Серпня 2015, 09:57
8565

Мешканці будинку №19 на вулиці Конякіна скаржаться на сусідній спортивно-оздоровчий комплекс, побудований поза нормами безпеки.

Кілька років тому почали будівництво нової споруди біля житлового будинку. Одне створювали, а інше нищили: фундамент дев’ятиповерхівки повністю оголили. А дібравшись до подушок, за словами місцевих жителів, прилаштували на них ще й панелі фундаменту новобудови.

Водовідведення теж з порушеннями: його провели прямо під існуючий жилий будинок. Вся вода з даху потрапляє під маленьку прибудинкову добудову місцевого мешканця Віталія. Він демонструє нам результат таких дій: одна сторона прибудови «просіла» по рівню кладки на дві з половиною цеглини.

У пана Віталія в руках цілий стос паперів, які він зібрав, звертаючись у різні інстанції міста. Існує навіть кримінальне провадження №1031, в якому вказано, що забудовник приховав пінопластом тріщини, які утворились в будинку. Провадження відкрите ще в лютому 2013. Тоді Віталію пообіцяли «прийняти міри», але, як це часто буває, обмежилися лише словами.

Але найбільше сім’я Віталія страждає через грибок в квартирі: ним уражена вся стіна спальні. Тому господар з дружиною «перебрався» у вітальню на диван.

Є в цій історії і хороше: власник квартири відсудив у забудовника 46 тисяч гривень, але той поки що не спішить їх сплачувати.

Будь-які сумніви щодо об’єктивності пана Віталія розвіюють мешканці того ж будинку: поки Район.Луцьк зробив кілька знімків скандальної оранжевої новобудови, троє з них зауважили: «Та для чого ви це фотографуєте? Цю будівлю знищити треба, а не показувати комусь!».

До слова, це питання піднімалося під час зустрічі Миколи Романюка з жителями того двору. Тоді міський голова пообіцяв ознайомитися з деталями справи і покарати винних.

Коментарі
10 Серпня 2015, 13:24
а де наш клоун данильчук чього його невидно на фото?
10 Серпня 2015, 14:51
клоун не те слово !!!
10 Серпня 2015, 20:31
А прибудова Віталія законною відколи вважається?А взагалі яким чином до законності всі ці прибудови по містах?
10 Серпня 2015, 22:44
Нехай для початку Віталій покаже документи на законність добудови,а не пристроїв собі просто так ще немаленьку кімнату і починає качати права!!!!!І ще за словами ТРЬОХ потрібно ЗНЕСТИ ДЕСЯТИПОВЕРХІВКУ (в якій продані майже всі квартири) тому що в пана віталія просіла незаконна добудова!!!!!!Як вже ці ПУЛІШУКІ дістали!!!!!!!!!!!
11 Серпня 2015, 01:50
Олександре, якщо Ви не в темі, не треба базікати про Пуліщуків. Йдіть подивіться документи на названу Вами незаконну добудову. Й до слова, пан Віталій із Горохівського району, де Пулішуками й не пахне. А Вам має бути соромно за такий майже расистський розподіл земляків. Що ж до нашої міської влади, - то всі знають, що на публіку вони всі обіцяють розібратись а позаочі бухають разом із тими ж самими порушниками по кабаках. .а простій людині в наш час не можна ніяк правди добитись...
11 Серпня 2015, 12:35
Сусіде.а вам має бути соромно за цей первіснообщинний лад.Зібратись стадом і кричати ,,Та для чого ви це фотографуєте? Цю будівлю знищити треба, а не показувати комусь!,, - це верх любові до земляків і цивілізованості.А нічого,що там всі квартири продані і люди чекають на своє житло кілька років?Не вдається щось в житті - а дай-но вийду на шабаш і комусь гірше зроблю,позажиралися бач-но,новобудов тут понастроювали)
11 Серпня 2015, 15:44
Мені дуже подобається вислів,,за словами місцевих жителів,,))Баба бабі сказала,бабою передала.Стаття базується на думках місцевих баб.А що кажуть спеціалісти?Район.Луцьк, доповніть статтю або перепишіть))
11 Серпня 2015, 15:49
То дійсно жаба душить пана Віталія. що хтось буде жити в кращому будинку ніж він. Хай він тут скаже за скільки він хотів продати свою квартиру Забудовнику, скільки хотів з нього здерти? Не вийшло, то давай судитися.
11 Серпня 2015, 15:49
І так, зносимо скандальну оранжеву новобудову з 50-ти з гаком купленими квартирами,бо господар Віталій переселився з дружиною на диван в вітальню!!!
12 Серпня 2015, 00:42
З задоволенням відповім Вам,Сусід!Якраз зараз я в темі,не полінувався і подзвонив в компанію забудовника,а також поспілкувався зі знайомим з цього ж двору і виявляється, по перше, вашого ,,пана віталія,, там давно ніхто в серйоз не сприймає,а по друге, він дійсно вимагав від забудовника спочатку дві квартири в цьому ,,неправильно збудованому будинку,,,потім одну,потім хату біля луцька і 100 тисяч)))),а коли отримав остаточне НІ, почав судитися і наскільки я знаю жодного суду не виграв!!!!!Отже вибачте,я забираю свої слова назад ,,пан віталій,, не ПУЛІШУК,він - ХИТРОПИКИЙ ЖИД,який хоче на рівному місці просто скосити грошенят і я не здивуюся,якщо виявиться,що він просто заплатив за створення цієї однобічної статті!!!!!А для журналістів сайту ,,Район Луцьк,, нагадаю,що закону про висвітлення неправдивої інформації ще ніхто не відміняв!!!!!!!
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024