У Центральному парку Луцька просять зробити безпечний заїзд для людей у візках

18 Вересня 2018, 17:02
3018

У Луцьку існують проблеми доступу до Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки для людей з додатковими потребами.

Тому депутат Луцькради, керівник фракції «Народний контроль» Павло Данильчук скерував відповідне звернення у міську раду, аби вирішити цю проблему, - повідомили в прес-службі партії.

«До мене, як до депутата міської ради, неодноразово звертались мешканці міста Луцька. Вони скаржаться на те, що для людей на інвалідних візках та для родин з дитячими візками немає належно облаштованого та безпечного з’їзду від проспекту Волі до паркової зони», – йдеться у зверненні.

Депутат просить облаштувати відповідний з'їзд в поточному році та передбачити на це відповідні видатки при внесенні змін до бюджету міста на черговій сесії Луцької міської ради.




Коментарі
19 Вересня 2018, 01:21
Дійсно В парк зайти проблемно .особливо зі сторони кафе Сніжинка .ями .ступеньки криві поламані .................................здоровими ногами тяжко зійти .а що говорити інвалілам да престарілим????це прхання від усіх жильців .Парк наш гарний .а це все марнує вигляд
19 Вересня 2018, 01:25
приєднуюсь до попередніх слів .стидно при такому гарному парку мати такий вхід
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром