Три вулиці міста – у жахливому стані

17 Червня 2016, 09:15
2014 Джерело: www.galka.if.ua

Мешканці вулиць Нахімова, Попова, Степана Кривенького вкотре звертаються до міської ради з проханням провести комплекс робіт з улаштування (відновлення) покриття вулиць і тротуарів. 

Про це пише на комунікаційній платформі «Відкрите місто» Олена Приступа.

Вона каже, що з цих трьох вулиць лише одну внесли до переліку об'єктів капітального ремонту.

«Наразі лише вулиця Попова відповідно до додатка №1 рішення Луцької міської ради від 02.02.2016 № 3/27 „Про погодження переліку об'єктів капітального ремонту вулиць та прибудинкових територій міста Луцька на 2016-2017 роки” внесена до переліку об’єктів капітального ремонту вулиць комунальної власності, що фінансуватимуться за кошти місцевого бюджету», - зазначає лучанка. 

«Проте, вулиця Попова з’єднує між собою вулиці Нахімова та Степана Кривенького та налічує лише 8 будинків, що ставить під сумнів якість облаштувати покриття вулиці Попова, та його збереження Тим паче, що жителі вказаної вулиці для того щоб дійти до зупинок громадського транспорту проходять або вул. Нахімова (до зупинок на вул. Володимирській) або вул. Степана Кривенького та Берестовій (до зупинок вул. Ковельської). 

Як ми раніше наголошували за адресою вул. Степана Кривенького, 22 знаходиться підприємство Ремторгпостач ЛТД, великий грузовий транспорт, якого проїзджає нашими вулицями. Можливо міській раді необхідно знайти заходи впливу до підприємця, якщо не вистачає коштів міського бюджету та залучити його до влаштування дорожнього покриття. Тим паче, що вул Нахімова частково асфальтована. Тому затрати на приведення вулиць до належного стану не є вже такими колосальними», - йдеться у повідомленні.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром