Вимагають утеплити будівлю і замінити старі вікна у Луцькій міській клінічній лікарні

18 Вересня 2018, 07:30
Дмитро Глазунов 1757
Дмитро Глазунов

У Луцьку зареєстрували петицію, автор якої вимагають утеплити будівлю і замінити старі вікна у міській клінічній лікарні.

Створив звернення голова благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитро Глазунов.

«З метою енергозаощадження та створення комфортних умов для пацієнтів утеплити будівлю Луцької міської клінічної лікарні, фасад якої перебуває у жахливому стані. Також замінити вікна, які прийшли в непридатність, на склопакети. Лікарня здана в експлуатацію у 1980 році.

За 38 років так ніхто і не спромігся це зробити у єдиній в місті лікарні. Головний лікар Лариса Духневич займає посаду 17 років, з 2001. Начальник управління охорони здоров»я Луцької міської ради Федір Кошель займав посаду 32 роки, з 1983 по 2015рр.

Частину робіт можна було б здійснити за рахунок «благодійних внесків» пацієнтів, які збирає з хворих у міській лікарні благодійна організація «Муніципальна лікарняна каса» (засновник і очільник з 1999 року Федір Кошель). Розпорядником цих «благодійних внесків» є Луцька міська клінічна лікарня, які, на мою думку, використовуються нераціонально», - вважає Дмитро Глазунов.

Читайте також: «У Луцьку на медичних оглядах школярів побудували скандальний бізнес», — Дмитро Глазунов 

Щоб підтримати петицію, голосуйте тут: https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1164

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром