Театральний майдан: продавали книги задля воїнів АТО

09 Серпня 2015, 20:35
5058

Волонтери відновили акцію «Книга за життя» і, не зважаючи на спеку, вийшли продавати літературу на благодійному ярмарку.

Через жарку погоду, людей в Центрі не дуже багато, але попит на книги все одно є. Люди розуміють, що не просто ярмарок, а допомога нашим героям.

На благодійному заході можна знайти книги відомих світових, українських, а також і волинських авторів, зокрема, Івана Корсака, Василя Слапчука, Володимира Лиса та інших. Різноманітний вибір літератури вдалося зробити завдяки аноносованому раніге збору книг: люди приносять примірники з домашніх бібліотек. 

«Коли знову анонсували збір книг, відгукнулось багато охочих віддати свої книги на добру справу. Тому кожен, може придбати книгу до душі», - зазначає одна з організаторок заходу Юлія Євпак

ё
ё

Наприклад, пан Юрій придбав збірку оповідань Артура Конан Дойля для своєї молодшої сестри:

«Добре, що в нас в місті є люди, які безкорисливо займаються збором коштів для наших хлопців, адже державі немає коли займатися нашими героями, тому величезне спасибі нашим волонтерам».

Крім різноманітних видань волонтери також торгують холодним чаєм, а кошти так само, копійка до копійки, складають на потреби військових.

На ярмарку працювала і зовсім юна волонтерка Оленка
На ярмарку працювала і зовсім юна волонтерка Оленка

Також пропонують усім небайдужим приносити чай, каву, цигарки, продукти, засоби гігієни та інші необхідні солдатам речі за адресою : м. Луцьк, вул. Шопена, 11 (ВДОУНБ ім. Олени Пчілки) другий поверх.

Минулого року волонтери на благодійному ярмарку книг зібрали більше 26 тисяч гривень.

Коментарі
10 Серпня 2015, 21:24
зробіть аналог львівського гаражного розпродажу
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром