У Луцьку відбувся фестиваль велолюбителів

09 Серпня 2015, 14:57
4576

У Луцьку відбувся Вело-Екофест, організований з нагоди 6-річчя спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті».  Сотні любителів велосипедів і активного відпочинку спочатку проїхалися великою колоною через усе місто, а згодом на «Адреналіні» змагалися, виграючи призи, їли гамбургери, запиваючи квасом, і пеклися на сонці, очікуючи кульмінації – розіграшу головного призу у 6 тисяч гривень.

Сам велопробіг побачила добра половина міста: учасники проїхалися головними автомагістралями колонною, на чолі якої рухалася машина державтоінспеції, лякаючи перехожих і водіїв сиреною і строгим у гучномовець «пропускаємо учасників велопробігу!!!». Велосипедисти скандували «Слава Україні – Героям слава!», сміялися і позували перехожим, хто брався знімати строкату колону на мобільник.

Після  велопробігу на території "Адреналін Сіті" учасники фесту змагалися, їли гамбургери, дивилися виступи майстрів бойового гопака і капоейри і вигравали призи. 

Головний приз - сертифікат на 6 тисяч гривень від магазину "Велозона" виграв лучанин Микола Андрійчук, номер якого випав у лотереї.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром