Працівників «швидкої» привітали з професійним святом

16 Червня 2016, 15:04
7943

19 червня в Україні відзначатимуть день медичного працівника і з нагоди професійного свята для співробітників екстреної медичної допомоги влаштували святковий концерт.

Дійство відбулося у середу, 15 червня в Палаці учнівської молоді.

З привітальним словом перед медиками виступив головний лікар комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Олег Куц.

Він зауважив, що кожного дня саме працівники швидкої допомоги беруть на себе відповідальність за здоров’я та життя людей. Виїжджаючи на виклик, бригада не може передбачити, наскільки успішною буде їхня робота, тому кожна зміна стає своєрідним стресом для працівників.

«Кожен день і кожна зустріч з пацієнтом несе у собі тривогу і відповідальність за життя людини. За нашою роботою стоїть життя людей, саме тому нас цінують та поважають ті,  з ким ми працюємо», – заначив Олег Куц.

Також головний лікар наголосив на здобутках Центру невідкладної допомоги в усіх районних відділеннях. Він зазначив, що завдяки новим каретам швидкої та новому обладнанню працівники можуть реанімувати та перевозити людей у важкому стані на великі відстані.

Олег Куц розповів,  що одна з бригад успішно виступила в Харкові, а у Німеччині наші медики зайняли четверте місце. Лікар наголосив, що часто закордонні колеги були приємно здивовані методами роботи українських спеціалістів.

Свої привітання передав також начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Ващенюк. А найкращих працівників – лікарів, фельдшерів та водіїв нагородили грамотами.

Після привітань, квітів та побажань для медиків виступили творчі колективи з танцями та співами.




Головний лікар Олег Куц
Головний лікар Олег Куц


















1



















 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром