Луцька психологиня розповіла, що її цькують медіа, які фінансує Ігор Палиця

17 Вересня 2018, 10:05
Олена Звєрєва 4996
Олена Звєрєва

Луцька психологиня Олена Звєрєва каже, що через телеканал «Аверс», який фінансує голова Волиньради, «укропівець» Ігор Палиця, влаштували кампанію, де її всіляко цькують та обріхують.

Про це жінка написала 16 вересня у Facebook.

«Дістало! Я не маю політичних вподобань і приналежностей, в жодних «війнах престолів» участі не приймаю, але коли в 2016 році мене запросили працювати в Проекті допомоги учасникам АТО міської ради я одразу погодилась, працювати довелося багато, але проект чудового Ценру Реабілітації, надія на повноцінну психологічну допомогу Воїнам додавали сил...

...урочисто відкривали відділення, знову сподівались, але особисті амбіції Палиці стали важливіші за життя і здоров‘я 11 тисяч АТОвців Волині, тому на мене, як на головну організаторку «вибивання коштів» в рейдерів міської влади, оголосили цькування у засобах ЗМІ, котрі пан Палиця фінансує, в понеділок чекаю нову серію на Аверсі. Вам справді більше немає про що знімати? Співчуваю)» - написала жінка.

Нагадаємо, в 2018 році Луцька міська рада перекинула кошти, які мали піти на облаштування реабілітаційного центру для учасників АТО, на інші цілі. Атовці вимагали у депутатів міськради цього не робити, однак влада не пристала на їх вимоги.

 

Коментарі
17 Вересня 2018, 13:44
Політичненько. Не зустрічала жодної публікації від змі Ігоря Палиця, які її цькують)
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром