У Луцьку скаржаться на нічний безлад у центрі міста

16 Вересня 2018, 10:11
6799

У Луцьку скаржаться на рух маршруток після 23:00, мовляв, навіть з центру важко доїхати. Також людей обурюють водії мотоциклів та автомобілів, які в нічну пору створюють дискофморт, адже транспортні засоби видають гучні, неприємні звуки.

Про це в Facebook пише Тетяна Гайдар.

«Чи хтось таки припинить цей безлад, чи так має бути і надалі?

Судіть самі: вкотре прочекали на зупинці навпроти "Перлини" на маршрутку 12-тку чи будь-який інший транспорт (і 2-ка ще мала би йти, і 15-ий тролейбус) цілісіньку ГОДИНУ! І це пізно ввечері, після 23-ої, коли люди після роботи поспішають додому! До того ж, у суботу, може, хтось і прогулявся та затримався в центрі... Повна зупинка і молоді, хтось навіть з музінструментами, та були і середнього віку, і літні люди (на фото - лише третя частина тих, хто чекав, бо вже було 23.55 зазначено). Хтось пояснить, чому так відбувається?»

«І тих придурків (інакше не скажеш!), що постійно(!!) гасають зі скаженим ревінням проспектом Волі в цей нічний час, а саме трьох мотоциклістів і одну спортивну чорну гоночну - теж ніхто не зупинить!  - лише за цю годину вони прогнались тричі! Тричі у всіх навколо і, я розумію, що і у всіх нещасних мешканців будинків, розташованих на пр.Волі, було відчуття, що вони поглухли, бо десь поруч злітає ввись ракета! А хтось, абсолютно точно, і злякався....

Переконана, що відповідь на це задавнене питання цікавить багатьох мешканців Луцька: де ж дорожна поліція, врешті решт?! І от - хто, як і я, і ще людей з десять, взявши таксі, а хто і пішки! - приблизно опів на першу чи й пізніше - народ дістався додому. Я дуже змерзла, і вже закутана в теплу ковдру, з кружкою гарячого малинового чаю з імбірем, все ж таки цікавлюся: кому за все це транспортне свинство дякувати?!» - написала жінка і додала фото.




 

 

 

Коментарі
16 Вересня 2018, 17:04
Поліщуку, раднуку виконавчого мера і йому, якіх цікавить продаж державних земель і всякі допомоги -суми від 100 000 грн і в два раза більше в місяць зарплати-самі хворі нємочні інваліди.І ось мене цікавить кому потрібні такі керівникі, тількі корумпованій владі , палиці , шевченку, коломойському.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024