33 квартал: Почали відновлювати пивбазу

14 Травня 2015, 15:00
5280

Сьогодні розпочалися ремонтні роботи розпочалися на «Пивбазі», яку невідомі підпалили у ніч з 1 на 2 травня.  Вогонь тоді пошкодив усе, що було всередині, але стіни та дах вціліли. Слідчі дії тривають досі. До сьогоднішнього дня з будівлею ніяк не працювали.

Робітники на разі розчищають внутрішні частини та встановлюють нові вікна. Стверджують, що вивіску «Пивбази» демонтувати не збираються.

Нагадаємо, що у ніч підпалу сигналізація не спрацювала, а тутешні мешканці чули шум, удари та звук від друзків скла. Як повідомили уже вдень, фахівці агентства «Арсенал СТ» не прибули на місце злочину, оскільки цей об’єкт попередньо зняли з охорони. 

 

Коментарі
17 Жовтня 2015, 21:13
УКРОП це єврейське бандитське кодло, Лучани ми не має права допустити щоб ВОНО пусттилло коріння у нашому рідному краю! ЇХ цікавлять наші багаті ліси та близкий кордон, вони спустошать все довкола! Не допустимо цього.! Глосуймо за Миколу Романюка, людину, яка дбатиме про збагачення та добробут народу, а не про власні інтереси та інтереси клану!
17 Жовтня 2015, 21:14
Палиця це всього лишень маріонетка та інструмент діститися олігархам та бандитим до влади в Луцьку та Волині загалом. Волиняни, Лучани, Мимаємо цьому запобігти!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром