Як у Луцьку стартував Форум сім'ї

15 Вересня 2018, 10:24
1896

Родина - одна із найсокровенніших цінностей кожного з нас. На жаль, нині сімейні чесноти нівелюються, ситуації з розлученнями досягають піку чисельності.

Як вберегти сім’ю та на що найбільше треба звертати увагу при вихованні дітей  говорили в Луцьку на тематичному форумі, - йдеться в сюжеті «Сфера-ТВ».

Тема сім’ї є однією з найбільш обговорюваних, проте і найскладніших. Одні тішаться родинним затишком, інші ж не можуть його вберегти. Для обговорення формул щастя та детальнішого висвітлення типових проблем сучасних пар у місті відбувся форум сім’ї. Детальніше про мету заходу розповів експерт з питань сімейної політики.

Програма дійства охоплює чимало глобальних питань, серед яких потенціал громадськості у розвитку та захисті інституту родини, проблема сімейних цінностей, як важливий напрямок державної політики та інші. Втім, охочих послухати мудрі думки виявилося чимало.

17 вересня усі будуть відзначати День батька, відтак форум був присвячений ролі саме чоловіка у вихованні дітей. Ситуації трапляються різні, проте учасники дійства переконані: батьківське слово необхідне для дитини.

Батьків потрібно цінувати як нікого іншого і самим намагатися гідно виховувати власних дітей. Сподіваємося, що форум сім’ї піде на користь кожному учаснику і неприємних та конфліктних ситуацій у родинних стосунках стане менше.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром