У Луцьку виявили нічні порушення в інтернет-клубі та «казино»

14 Вересня 2018, 22:00
Інтернет-клуб 3664
Інтернет-клуб

У ніч з 13 на 14 вересня робоча група з контролю за дотриманням законодавства у сфері торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг щодо дотримання рішень Луцької міської ради про заборону продажу алкогольних напоїв та дотримання тиші провела рейд.

Під час рейду перевірили 11 об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери надання послуг (в т. ч. комп’ютерних клубів, інтернет-кафе та закладів державних лотерей). Виявили три факти порушення режиму роботи комп’ютерними клубами та закладом державної лотереї, а також один факт порушення ч. 2 ст. 156 КУпАП - продаж пива на винос після 22.00 години у закладі ресторанного господарства, - повідомили у міській раді.

Порушення зафіксован працівниками управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради, департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

За фактами порушення норм законодавства винесли три постанови у справі про адміністративне правопорушення за ст. 182 КУпАП на працівників інтернет-клубів (вул. Конякіна, 14, вул. Кравчука, 15 к) та закладу національної лотереї “Спорт-лото” (вул. Конякіна, 11), а також складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 156 КУпАП на продавця закладу «Пивко-Піца» (вул. Конякіна, 14).

Читайте також: У Стиру зафіксували чотири випадки високого забруднення води

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром