Біля Луцька продають житло нового типу

14 Вересня 2018, 12:44
2820

Поблизу Луцька завершують будівельні роботи у житловому комплексі «Оріон», який складається із чотирьох квадрохаусів. Ці будинки вирізняються з-поміж інших тим, що складаються із чотирьох дворівневих квартир. Кожна секція має окремий вхід.

Будинки нового типу зводить будівельна компанія «Інвестор», яка вперше на Волині взялася за будівництво квадрохаусів, - пише Перший.

ЖК «Оріон» має зручне розташування: район вулиці Чернишевського, село Зміїнець. Це недалеко від Луцька і разом з тим тут менший рівень шуму, чистіше повітря та більше зелені.

Є де припаркувати авто, а для дітей будуть облаштовані території для розваг. Не дивно, що в «Оріоні» залишилось лише дві вільні квартири. Обидві мають площу 139,06 квадратних метри та складаються із чотирьох кімнат. На обох поверхах є санвузли та гардеробні. 

На першому поверсі – тепла підлога. Тут є просторі вітальня та кухня – по 20,79 та 15,56 квадратних метри відповідно. На другому поверсі розташовані три кімнати площею 14, 96, 23, 29 та 17, 17 квадратних метри.

Будинки збудовані із використанням матеріалів і технологій, які допомагають зберігати тепло. У квартирах встановлені енергозберігаючі вікна, радіатори «Kermi» та енергоефективні конденсаційні котли, які автоматично зменшують свою потужність, коли немає необхідності в максимальній. Котли працюють тихо та не займають багато місця.

Читайте також: Як будують перші квадрохауси у ЖК «Оріон»

У вартість квартир входить також чистова стяжка та штукатурка, тому після придбання оселі у ній можна відразу починати ремонт.

Щоб придбати квартиру у житловому комплексі «Оріон», телефонуйте:

096 030 20 10.

Адреса відділу продажів: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в.

Facebook: Будівельна компанія Інвестор

Instagram: bud.investor

Сайт: www.investor.lutsk.ua




26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром