Лучани до кінця вересня залишилися без гарячої води

14 Вересня 2018, 11:40
2637

Лучани, які отримують гарячу воду від центрального теплового пункту на проспекті Соборності, 40, залишилися без води до кінця вересня.

Про це повідомляють у ДКП "Луцьктепло". 

Так, не відновлено послугу гарячого водопостачання для споживачів ЦТП на пр. Соборності, 40. Здійснення аварійних ремонтних робіт потребує значно більшого часу. Очікуваний час відновлення послуги – кінець вересня.

Також, як повідомлялося раніше, на одну добу зупинили роботу котельні на вул. Карбишева, 2 для проведення робіт на тепломеханічному обладнанні.

Частину запланованих робіт виконали і для більшості споживачів котельні надання послуги постачання гарячої води відновили. Однак, в процесі виявилося, що для виконання інших аварійних робіт необхідно більше часу. Відтак, роботу центрального теплового пункту (ЦТП) на вул. Федорова, 4-в не відновили. Працівники планують завершити роботи впродовж сьогоднішнього дня.

Додатково повідомляють про відсутність послуги гарячого водопостачання у частини споживачів на проспекті Соборності та вулиці Кравчука, підключених до ЦТП на вулиці Кравчука, 26-г. Причина – ліквідація витоку в будинку №26-б, що на вулиці Кравчука. Роботи проводить ЖЕК №8.

Коментарі
14 Вересня 2018, 23:44
А на проспекті Відродження???<br/>Другий місяць !!! Немає теплої води!!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром