Члени виконкому затвердили результати конкурсу по перевезенню

15 Червня 2016, 10:38
1508

Члени виконавчого комітету підтримали результати конкурсу, за яким перемогу на маршрутах 1, 8, 10, 23 та 26а здобули ТзОВ «Санрайз» і ПрАТ «Луцьке АТП 10701».

Про це стало відомо під час засідання виконкому у середу, 15 червня.

Так як деякі підприємці стверджували, що у переможців виявили порушення, члени виконавчого комітету поцікавилися, чи дійсно рішення конкурсної комісії є коректним. На що заступник міського голови Сергій Григоренко зауважив, що претензії були до обох підприємців, але вони були несуттєві. Тому вирішили приймати рішення, враховуючи кількість набраних балів.

«Я як голова конкурсної комісії підписав рішення. Взагалі – це конкурентна боротьба між перевізниками. Нам, як міськраді, все одно, який підприємець возитиме населення. У нас немає якихось вподобань. Головне, щоб обслуговування відповідало усім вимогам. Але як можна назвати переможцем підприємця, який набрав 0,23 бали, в той час, як в іншого 23. Ми це все зважили і вирішили не знімати тих, хто по балах справді перемагав», – зазначив Сергій Григоренко.

Перший заступник мера Тарас Яковлєв також зауважив на тому, що ситуація склалася через конкуренцію між перевізниками.

«Дуже добре знаю учасників конфлікту. Всі перевізники є професіоналами. Тож переконаний, що ніяких проблем в загальній системі перевезень не буде. А спір можна вирішити лише в судовому порядку», – вважає Тарас Яковлєв.

У підсумку члени виконкому затвердили результати конкурсу.

Нагадаємо, підприємці, які не пройшли конкурс на перевезення, подали до суду з проханням скасувати результати, за якими перемогу на маршрутах 1, 8, 10, 23 та 26а здобули ТзОВ «Санрайз» і ПрАТ «Луцьке АТП 10701»

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром