У Луцьку розпочинається набір в інструктори для патруля

08 Серпня 2015, 11:31
5488

Всі, хто захоче викладати на курсах поліції, пройдуть конкурсний відбір у столиці.

Набір тренерів та інструкторів для навчання патрульної служби буде оголошено з понеділка 10 серпня. Про це повідомив начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області підполковник міліції Володимир Солоненко у в програмі «Актуально» в ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Надсилати резюме просять викладачів і тренерів з різних дисциплін, зокрема таких, що розвивають комунікативні навички. Також шукають викладчів з основ психології, юриспунденції і права, інструкторів з фізичної та вогневої підготовки.

Відбір буде здійнювати спеціальна комісія у Києві. Ще Володимир Солоненко, який їздив вивчати дозсвід правоохоронних органів у США і побував у поліцейькій академії в ефірі "Нової Волині" розповів, що розвиток і кваліфікація окремо взятого українського міліціонера і окремо взятого кандидата у патрульну поліцію є вищою як спеціалізація американського поліцейського. Але завдання американського поліцейського дуже вузькопрофільні, в той час, коли завдання української патрульної поліції дуже широкі.

Коментарі
09 Серпня 2015, 00:02
що тут проходити 2000 доларів і ти там !?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром