До Луцька пропонують приєднати низку сіл

13 Вересня 2018, 15:21
2528

Низку змін пропонують внести до перспективного пану об’єднання громад: до обласного центру пропонують приєднати низку сільських рад, аби на мапі області не лишалося «білих плям».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією 13 вересня, - пише ІА Волинські новини.

Депутати розглянули проект змін до Перспективного плану формування територій громад Волинської області. Як повідомив заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, пропонують включити Дернівську та Звірівську сільради Ківерцівського району до складу Липинської ОТГ.

Перша пропозиція робочої групи передбачала включення до складу Боратинської ОТГ Лаврівської, Баківцівської та Радомишльської сільських рад. Зараз пропозицію знімають, оскільки Лаврівська сільрада планує об’єднуватися з Гіркополонківською ОТГ. До Підгайцівської ОТГ пропонують включити Піддубцівську та Романівську сільради. До Торчинської селищної ОТГ пропонують включити Скірченську сільраду Горохівського району.

Також є ініціатива створення Гіркополонківської ОТГ у складі Гіркополонківської, Коршівської та Ратнівської сільрад. Альтернативна пропозиція – включити до Гіркополонківської ОТГ Ратнівську, Лаврівську, Баківцівську, Коршівську та Радомишльську сільради. Інша пропозиція – включити до складу Луцької ОТГ Гіркополонківську, Баківцівську, Радомишльску, Коршівську та Чаруківську сільради.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром