Розповіли про бійця з Луцька, якого перепоховають у Гаразджі

13 Вересня 2018, 08:56
1824

Лучанин Юрій Лавренчук востаннє виходив на зв’язок у серпні 2014-го року.

Про це написав перший заступник міського голови Григорій Недопад у себе на сторінці у Facebook.

«До останнього родина зниклого безвісти бійця Юрія Лавренчука сподівалась, що він живий. Юрій був призваний до складу 51 ОМБР у 2014 році, в час, коли наші хлопці опинилися в самому пеклі війни. Востаннє виходів на зв'язок у серпні 2014 року. Але подальша його доля була невідомою. І з того часу родичі шукали Юрія, хапалися за будь-яку ниточку, в надії знайти чоловіка, сина і тата», – пише Григорій Недопад.

«По Луцьку троє бійців вважалися зниклими безвісти, серед яких – і Юрій Лавренчук.Та, на жаль, вчора дружина отримала постанову про ідентифікацію загиблої особи, яка підтверджує, що цією особою на 99,9% є Юрій Васильович Лавренчук. В листопаді 2015 року його тіло було захоронене на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області», – додає він.

«Сьогодні під час позачергового засідання виконавчого комітету в терміновому порядку розглянули проект рішення щодо перепоховання останків загиблого військовослужбовця Юрія Васильовича Лавренчука, який до служби в АТО проживав у Луцьку. Сам він родом із села Старосілля Маневицького району. У Юрія залишилася маленька донечка, яка народилася незадовго до того, як її тата призвали в зону проведення антитерористичної операції», – йдеться в дописі.

Після оформлення всіх необхідних документів, тіло героя перепоховають на кладовищі в селі Гаразджа.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром