Луцький забудовник розповів, чому біля його новобудов — яскраві дитячі майданчики

12 Вересня 2018, 10:04
1877

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський каже, що команда компанії зводить та продає не просто квадратні метри, а пропонує атмосферу, стиль життя та комфорт для всієї родини.

«Ми самі прагнемо жити у такому житлі, у затишному місці, разом з люблячою сім’єю. До речі, ми помітили цікаву тенденцію. Люди, які купують у нас житло, отримують ключі, потім швидко роблять ремонт і вже через рік, а то й менше, у них народжуються дітки. І це круто! Виходить, що сім’ї наших клієнтів збільшуються, як тільки вони покращують свої житлові умови. І тепер у наших ЖК багато діток», - написав у Facebook Андрій Разумовський.

«Саме тому ми облаштовуємо такі яскраві дитячі майданчики! І надалі будемо ще більше думати про те, як почувають себе у наших ЖК найменші мешканці. Чи їм цікаво на наших майданчиках, чи вистачає зелені, чи їм безпечно та затишно на території та у будинку».

«Хто знає, можливо, у нас така романтична місія?! Своєю повсякденної працею підвищувати народжуваність в країні! Люди оселяються у класні, сучасні та комфортні квартири, і це точно сприяє поповненню в сім’ї».

«Саме тому сміливо заявляємо: Інвестор – це любов! Можливо, зробити це новим слоганом нашої компанії?» - завершив допис директор «Інвестора».

Читайте також: «Інвестор» пропонує просторі 4-кімнатні квартири в ЖК «Юпітер»

25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром