Про що говорив мер з представниками НЕФКО

13 Червня 2016, 18:28
1812

У рамках співпраці з Північно-екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) у місті планують провести термомодернізацію близько сорока об’єктів бюджетної сфери.

Про це міський голова Микола Романюк повідомив під час прес-брифінгу щодо конференції Асоціації «Енергоефективні міста України» у понеділок, 13 червня.

Він зауважив, що у визначених об’єктах утеплять стіни, замінять вікна, електропроводку та встановлять ІТП.

«Ми ще до кінця по об’єктах визначимося, але це буде близько 20 шкіл та 20 дитячих садків, художня та музична школа, завершення проекту Палацу учнівської молоді, де залишилося доробити ще одну стіну. Питанням №1 будемо ставити термомодернізацію басейну», – зазначив Микола Романюк.

За словами мера, документи щодо початку роботи хотіли готувати  на грудень, проте вдалося домовитися про раніше оформлення необхідних паперів. Процес запланували здійснити до середини листопада. Якщо «паперову тяганину» затягнути, то роботи не вдасться розпочати уже наступного року.

«Якщо ми не підготуємося раніше, то лише в березні потрапимо на засідання кредитного комітету. Тоді вийде, що ми «пролітаємо» на 2017 рік, тому що багато часу витратимо на тендери і оформлення документації. А хотілося б уже наступного року розпочати роботи. Чи зробимо ми це за один рік, не знаю. Думаю, що розіб’ємо на два роки», – повідомив мер.

Конкретні кроки та прогнози на майбутнє щодо термомодернізації обговорюватимуть у вівторок, 14 червня, під час зустрічі міського голови Миколи Романюка з представниками Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО та шведської компанії SWECO.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром