Фірма, пов'язана з власником «Буковелю», виграла тендер у Луцьку

10 Вересня 2018, 17:52
Ремонт перехрестя та мосту. 3498
Ремонт перехрестя та мосту.

У Луцьку фірма власника "Буковелю" та можливого кандидата у президенти України Олександра Шевченка відремонтує перехрестя та міст за 23 мільйона гривень. 

Про це йдеться у системі публічних закупівель Prozorro, - пише «Волинь24».

Фірма "ПБС" перемогла у тендері на ремонт мосту на вулиці Ковельській. Попри те, що у закупівлі брали участь ще четверо учасників, підприємству вдалося обійти своїх конкурентів. Таким чином "ПБС" відремонтує міст за 13 мільйонів 300 тисяч гривень. 

Окрім того, фірма поборола трьох конкурентів у ще одному тендері. Таким чином "ПБС" відремонтує ще й перехрестя на вулиці Дубнівській та Карпенка-Карого за 9,8 мільйонів гривень. 

"ПБС" - фірма, зареєстрована у місті Івано-Франківськ. Основна діяльність підприємства - будівництво доріг та шосе. Власниця фірми - Іванна Непик. Свого стосунку до структури не приховує й власник гірськолижного курорту "Буковель" Олександр Шевченко, який віднедавна активно "світиться" у промороликах та заявляє про своє бажання балотуватися на пост президента України. 

Зокрема, черкаське видання "Прочерк" називає політика засновником фірми "ПБС", а сам Шевченко у інтерв'ю розповідає про роботу та успіхи підприємства. 

До слова, "ПБС" активно виграє тендери на ремонт доріг у Івано-Франківській області. Зокрема, на її рахунку 32 підписані контракти на загальну суму понад 4 мільярди гривень. 

У Луцьку за ремонт двох ділянок доріг фірма заробить ще понад 23 мільйона гривень.

Читайте також: Скандальний луцький депутат пов'язаний з фірмою «Річковий порт «Луцьк»

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром