Свято сили в Луцьку: яким було спортивне шоу від клубу «Plaza»

10 Вересня 2018, 17:29
Василь Петрищак виконує жим ногами 5282
Василь Петрищак виконує жим ногами

У Луцьку вперше влаштували спортивне шоу, під час якого силу та вміння демонстрували майстри роботи «з залізом» у спортивному залі.

Дійство відбулося 9 вересня на вході в Центральному парку ім. Лесі Українки, а організував його власник мережі спортивних клубів «Рlaza» Василь Петрищак за підтримки друзів та партнерів.

На майданчику встановили тренажери, на яких професійні спортсмени демонстрували: 

- Жим ногами більше 600 кг;
- Парна станова тяга 400 кг;
- Жим гантелей по 60 кг;
- Парний підйом на біцепс 180 кг.

Також боксери клубу «Plaza» провели показові виступи, а згодом глядачі мали змогу показати свої таланти та вміння у вправах «з залізом». Найвправніші отримали призи від організаторів спортивного шоу. 

Власник мережі спортивних клубів «Рlaza» Василь Петрищак каже, що шоу зібрало багато глядачів, які підтримували спортсменів і це стимулювало їх «працювати» краще. «Враховуючи, що шоу ми проводили вперше, приємно, що було багато людей, які дуже підтримували нас і розпалювали. Дійшло до того, що дехто з спортсменів встановив особисті рекорди», - сказав він.

Головна мета спортивного шоу від клубу «Plaza» - пропаганда здорового способу життя та спорту.

Крім того на дійстві побував Валерій Пельц з Федерації стронгмену України, який хвалив спортивне шоу та запрошував приєднуватися до богатирських ігор, які влаштовує Федерація.

«Наступного року ми обов'язково влаштуємо ще краще спортивне шоу. Додамо щось нове і запросимо більше гостей. Буде цікаво», - додав Василь Петрищак.



1


1




1






1












1



1














1









1


1

5





2

2











1










2


Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром