У Луцьку навчали створювати анімаційних персонажів

13 Червня 2016, 15:22
2311

У Луцьку для дітей від 9 до 14 років провели безкоштовний відкритий урок зі створення і анімації ігрового персонажу.

Провела захід комп’ютерна академія ШАГ 11 червня, пише Таблоїд Волині.

Кожен, хто попередньо зареєструвався, зміг прийти та освоїти сім головних інструментів для створення анімованих персонажів та вивчити покрокову інструкцію, як створити свій персонаж з нуля.

Також завідувач кафедри дизайну Луцької філії комп’ютерної академії «ШАГ» Анастасія Юшкова розповіла, скільки можна заробляти у цій сфері, освоїти 10 технологій, які потрібні для того, щоб розпочати займатися анімацією, навела 30 унікальних прикладів персонажів та дала 5 цінних порад від професіонала анімації.

«Дітям це безперечно цікаво. Ми з ними розглянули різні варіанти створення персонажа, а саме 2-D та 3-D програми. Звичайно, дітям більше сподобалося працювати в 3-D редакторі, тому що там можна подивитися, як виглядає персонаж із різних сторін, повернути його, накласти на нього текстуру. Тобто можливості цей редактор має більші. Охочих взяти участь було досить багато. Адже за ІТ-технологіями – майбутнє», – впевнена Анастасія Юшкова.

Поки діти опановували нові знання, батьки в сусідній аудиторії мали змогу ознайомитися зі специфікою роботи організатора такого собі майстер-класу.

Комп’ютерна академія ШАГ розпочала свою діяльність ще у 1999 році, а зараз співпрацює з шістнадцятьма країнами світу. Вона є володарем великої кількості міжнародних стандартів, які дозволяють проводити навчання на світовому рівні.

Програми відповідають потребам ІТ-ринку і постійно оновлюються, також представлені нові ПК та лише ліцензовані програми. Кожен студент має своє робоче місце у комфортабельній аудиторії. Освіта, здобута в цій академії дає можливість працювати дистанційно і не бути прив’язаним до робочого місця. Багато випускників ШАГу працюють у провідних ІТ-компаніях 36 країн світу.

Зараз триває набір дітей до комп’ютерного літнього табору, в програмі якого зазначені такі пункти як комп’ютерний геній, фото-маг, арт-майстерня, Gif-анімація, ігри, тести, а на закінчення – вручення дипломів.














 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром