Як у Луцькому зоопарку збирали городину

10 Вересня 2018, 14:02
Час садити городину, і час її збирати! 2202
Час садити городину, і час її збирати!

У Луцьку дітей вчили збирати городину.

Про це повідомили на офіційній сторінці Луцькго зоопарку у соціальній мережі Facebook.

«Час садити городину, і час її збирати!

Тому в суботу, 8 вересня, на території Луцького зоопарку збирали врожай з рослин, які у травні з'явилися тут завдяки реалізації в обласному центрі Волині соціально-освітнього проекту “ОгоРодина”. Навесні посадили, а нині компанія Syngenta в Україні за підтримки Луцької міської ради провела у нас свято! Адже звичайними осінньо-польовими роботами захопливе дійство збору з безліччю конкурсів, майстер-класами та смаколиками не назвеш.

Отож, в обідню пору суботньої днини до нас на гостину прийшли й організатори проекту, і його учасники - члени родин учасників АТО та діти зі складних сімей. Ведучі одразу ж окреслили "фронт" робіт - зібрати врожай, поєднуючи це із виконанням різного типу завдань. Коли діти із цим впоралися, то для відновлення сил та енергії отримали смачні презенти - варену кукурудзу. А оскільки в компанії все в рази краще, то одне з улюблених дитячих частувань, судячи зі світлин Павла Березюка, було не просто смачним, а неймовірним!

Також для дітей провели майстер-класи. Вони - на вибір - могли створили з паперу або листівки, або бджілок. Причому дорослі теж не відмовлялися відпробувати свої творчі здібності.

Тож кілька годин минули драйвово та насичено. І з побажанням у ще більшому товаристві зустрітися на весняній висадці вже у 2019 році.

Але це - у планах. А нині - завітайте-не минайте до КП "Луцький зоопарк", насолоджуватися осінньою красою природи та милуватися нашими підопічними у місці найкомфортнішого відпочинку на природі в межах міста!» - повідомили в зоопарку.












































Читайте також:Тигриця з луцького зоопарку стала фотомоделлю

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром