У місті розробляють нову схему дорожнього руху

13 Червня 2016, 12:10
2178 Джерело: facebook.com

У Луцьку діятиме нова схема дорожнього руху: впорядкують та оновлять дорожні знаки на вулицях міста.

Про це стало відомо 10 червня під час робочої зустрічі щодо впорядкування дорожніх знаків за участі громадських активістів, представників патрульної поліції та міської влади, пише Народний контроль Волинь у Facebook.

Департамент ЖКГ із погодженням патрульної поліції Луцька розробляє нову схему дорожнього руху. Обговорити проект модернізації дорожніх знаків планують на робочій групі, яку ініціюють учасники зустрічі.

«Ми розробляємо схему по мікрорайонах, яку виноситимемо на обговорення. Ви подасте свої пропозиції, передамо проектантам, головне, щоб не суперечило діючим нормам законодавству», - відзначив представник департаменту житлово-комунального господарства.

При цьому, керівник «Народного контролю» Михайло Шелеп зазначив, що дорожні зміни варто погоджувати з громадськістю.

«Є напрацьований механізм погодження: є анонс, хто зацікавився, може внести пропозицію. Так ми робимо крок назустріч», - вважає він.

Також громадський активіст Сергій Шараєвський наголосив, що з часу минулої зустрічі минув місяць, однак досі не вирішена проблема щодо публічного інформування з боку міської ради про встановлення та демонтаж дорожніх знаків.

Після цієї зауваги заступник міського голови Сергій Григоренко відразу дав доручення, щоб відділ інформаційної роботи повідомляв на сайті міської ради та у газеті Луцький замок про зміни у сфері організації дорожнього руху.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром