Театральний майдан: сотні лучан вболівали за національну збірну

13 Червня 2016, 10:02
1804

Декілька сотень лучан прийшли на Театральний майдан, аби повболівати за збірну України у її першому матчі на «Євро 2016».

Про це пише Інформаційне агентство Волинські новини.

І хоч перемоги ця гра Україні не принесла, та все ж вона була доволі напружена та якісна. Під час матчу було немало моментів, коли здавалося ось-ось і м’яч буде у воротах німців. Нагадаємо, Україна програла збірній Німеччини з рахунком 2:0.

Зважаючи на те, що суперниками України у першому матчі стали діючі чемпіони світу, то гра була доволі цікавою.

Сотні лучан вирішили спостерігати за матчем не вдома, на дивані чи в якомусь пабі, а прийшли на фан-зону, облаштовану в центрі міста. Атмосфера, коли поруч – твої однодумці, які разом з тобою вболівають за рідну збірну, де, до слова, грає в чемпіонаті троє лучан, - неповторна.

Отож, пропонуємо вам трішки емоцій з театрального майдану, де лучани тримали кулаки за свою збірну. Спершу, звичайно, всі були в піднесеному стані, та наприкінці гри настрій у вболівальників став трохи пригнічений. Хоча, незважаючи на результат, вони до останнього трималися та підтримували рідну збірну. Навіть, коли програли - всеодно хвалили, скандували й вірили, що наступний матч пройде більш успішно.

Нагадаємо, фан-зона діятиме щодня з 12 червня до 20 липня. Тут транслюватимуться не лише матчі чемпіонату, а й ігри плей-офф та відбуватиметься повтор найцікавіших ігор. 





















 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром